fredag 23 oktober 2009

Namnskylt

Det var den här fina skylten som kom i ett paket med posten förra veckan! Så otroligt fin! Beställde den av Susanne som har den underbara bloggen me and Alice och hon har gjort den själv. Som ni ser är hon väldigt duktig på att texta! Vendel är ju namnet på vår son så just nu hänger skylten på hans klädskåp som står inne i vårat sovrum. Det var så svårt att välja ut bilder så nu blev det en hel del snarlika. Hoppas ni får en trevlig helg!





3 kommentarer:

Designe sa...

Jättefin skylt och verkligen snyggt textat! Så ovanligt och fint namn han har din son! Har aldrig varit i dina trakter där runt Rossön men har väl lite koll på var det ligger! Jag bor i Sollefteå! Ha en trevlig helg! Kram :)

Lilla huset på prärien sa...

NÄ vet du vad, ingen Ljung ännu i detta huset. Inga höstblommor alls faktiskt. Idag har jag varit på Puma-utförsäljning hela förmiddagen och det var ju najs. Men sedan bara dog jag i soffan när jag kom hem och orkade ingenting mer än att ta hand om barnen. Ingen blomstershopping eller plantering för mig idag. Och imorgon väntar en träff med lite väninnor... inte hemma hos mig dog - som tur är!

Vilken fin skylt!

Kram J

Marie sa...

Först och främst, ett stort GRATTIS till eran son Sara, vilket fint namn han har! Så vacker skylt som Susanne har textat, hon är verkligen jätteduktig!

Ha en bra vecka!
Kram Marie