fredag 13 november 2009

Vattenkokare


Äntligen fredag!

Nä, det blir nog ingen vattenkokare från Bagaren och Kocken. Ibland måste man vara lite ekonomisk också. Har hittat en annan från OBH Nordica som verkar helt ok och ser snygg ut. Och det bästa av allt är att det faktiskt är 1000kr billigare än den från Bagaren och Kocken. Som sagt, ibland måste man vara ekonomisk.


Idag är det fredag igen och ännu en vecka närmare första advent. Ikväll får vi besök av Vendels faster, imorgon av några vänner och på söndag ska jag faktiskt på bokcirkel. Hoppas ni alla får en riktigt mysig helg!


2 kommentarer:

Lilla huset på prärien sa...

Oj kostar vattenkokare sådär mycket?! Jag hade aldrig köpt den från Bagaren och Kocken! Herregud... de ska ju bara koka vatten, eller!?

:)

Kram Jenny

Anonym sa...

Hej! Har börjat kika in här emellanåt, tror att jag hittade hit från FL. Gillar din inredningsstil, ser nästan ut som hemma hos oss ;-. Jag har precis den vattenkokaren från OBH. Är mycket nöjd med den. Bra att kunna läsa av temperaturen när man vill värma vattnet till grönt te eller välling/ersättning t.ex. (vattnet till ersättningen ska ha kokat först är väl bäst att säga om det är några rabiata FL mammor som läser detta :-D)./Elin